Lena Fötter med Mjuka Händer

Vill du veta mer om mig och min klink? Då har du hamnat rätt. Läs här nedan!

Välkommen till mig!

Hos mig på Lena Fötter med Mjuka Händer, är all fokus på dig och dina fötter. Alla mina behandlingar börjar med att du först får ett härligt fotbad och sedan börjar vi med fotvården! När jag kollar på dina naglar så innebär det att klippa, fila och slipa naglarna. Att fila/slipa förhårdnader på fötterna och givetvis åtgärda eventuella problem som vårtor, liktornar mm.

Utöver medicinsk fotvård erbjuder jag även friskvård som fotvård där du kan använda ditt friskvårdsbidrag på E-passi.

Alla fötter är välkomna till min klinik i Kristinehamn. Jag är med dig för varje steg mot glada och hälsosamma fötter. Jag behandlar och löser det mesta, så som liktorn, nagelsvamp och nagelsvamp, diabetesfötter, hälsprickor, fotsvett och dålig doft, och mycket mer. Om behovet finns, och om jag inte kan ge dig den vård som du behöver, så kan jag rekommendera duktiga ortopedtekniker och fysioterapeuter i området. 

Min klinik är någonting jag är mycket stolt över! Det är en plats där du som kund ska kunna känna dig välkommen och omhändertagen, när du väl besöker mig. Oavsett om dina fötter behöver lite extra kärlek, eller bara lite massage, så kan du alltid stiga på hos mig.

Välkommen till Lena Fötter med Mjuka Händer! Jag ser fram emot att få lära känna dig, och att få vara med din resa mot glada och lena fötter.